Πεντανόστιμες πένες φούρνου με πεπερόνι
4wjoquiopfz10gcpe5hf
Γεύσεις

Πεντανόστιμες πένες φούρνου με πεπερόνι

Νόστιμα κι εύκολα

Υλικά

Πένες 500 γρ
Ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
Μοτσαρέλα 150 τριμμένη
Πεπερόνι 200 γρ ψιλοκομμένο
Μαγιονέζα 2 κουταλιές σούπας
Γάλα 100 ml
Αυγό 1 τεμ
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις σουρώνουμε. Τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε εκτός από το γάλα και το αυγό. Κρατάμε λίγο τριμμένο τυρί και λίγες φέτες πεπερόνι κομμένες ροδέλες (περίπου 6-8). Αφού τα ανακατέψουμε όλα μαζί καλά τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και πασπαλίζουμε με το τυρί που κρατήσαμε. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό , περιχύνουμε και τέλος τοποθετούμε τις φέτες πεπερόνι (6-8 που κρατήσαμε) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς , μέχρι να ροδίσει. Σερβίρουμε ζεστό και το απολαμβάνουμε.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα