Συστατικά
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
125 γρ. μαργαρίνη
120 γρ. μέλι
500 γρ. γκρανόλα

Μέθοδος Εκτέλεσης


Καλύπτουμε με μεμβράνη τον πάτο και τα τοιχώματα ενός ταψιού 20x30 εκ. Αν θέλουμε οι μπάρες να βγούνε χοντρές χρησιμοποιούμε ταψί μικρότερων διαστάσεων.
Λιώνουμε σε ένα μπεν μαρί την κουβερτούρα με τη μαργαρίνη. Με το που λιώσουν αφαιρούμε από το μπεν μαρί το μπολ.
Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός την κουβερτούρα με τη μαργαρίνη μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Προσθέτουμε τη γκρανόλα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ ώστε να καλυφθεί εντελώς η γκρανόλα.
Αδειάζουμε το μείγμα του μπολ αμέσως στο ταψί και απλώνουμε με τη βοήθεια της μαρίζ να πάει παντού το μείγμα.
Ισιώνουμε με τη βοήθεια μίας ίσιας παλέτας. Καλύπτουμε με μεμβράνη την επιφάνεια του μείγματος και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον για να σφίξει.
Βγάζουμε από το ψυγείο και κόβουμε τις μπάρες ανάλογα με το μέγεθος της αρεσκείας μας.

ΠΗΓΗ: akispetretzikis.com