Υλικά

Ψωμί του τοστ 16 φέτες (χωρίς την κόρα)
Ζαμπόν 10 φέτες
Μπέικον 5 φέτες
Τριμμένα τυριά διάφορα 4 κούπες
Γάλα 1 μεγάλη κούπα
Αυγά 4
Βούτυρο

Οδηγίες

Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με βούτυρο και από τις δύο πλευρές και στρώνουμε τον πάτο ενός πυρέξ με όσες φέτες πάρει (ανάλογα το μέγεθος του πυρέξ). Σκεπάζουμε με φέτες ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένες κι από πάνω πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και καλύπτουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε το σουφλέ. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά.

πηγή:chefoulis.gr