Υλικά

Κουβερτούρα 100 γρ
Γάλα 3 φλυτζάνια
Ζάχαρη 2 κουταλιές
Κρέμα γάλακτος 1/2 φλυτζάνι
Άχνη ζάχαρη 1 κουταλάκι γλυκού
Κανέλα αν θέλουμε (ή τριμμένη σοκολάτα)

Οδηγίες

Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα με την ζάχαρη και τα βάζουμε να ζεσταθούν. Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την προσθέτουμε στο γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πάρουν βράση. Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη μέχρι να δέσει δηλ να γίνει σαντιγύ. Ρίχνουμε την σοκολάτα στα φλυτζάνια μας και γαρνίρουμε με την σαντιγύ. Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.

πηγή:chefoulis.gr