ΥΛΙΚΑ

500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250γρ βούτυρο
2φλτζ ζάχαρη
1φλτζ γάλα
2 βανίλιες
4 αυγά
3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο άγλυκη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε στο μίγμα εναλλάξ με το γάλα.

Χωρίζουμε το μίγμα σε δυο μέρη. Στο ένα ρίχνουμε το κακάο και στο άλλο τις βανίλιες.

Σε μια βουτυρωμένη φόρμα ρίχνουμε το μίγμα με τις βανίλιες.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα με το κακάο και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε ελαφρά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 1 ώρα