Υλικά

ένα ταψί ορθογώνιο
Ζύμη
400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι ζεστό νερό
1 κουταλιά της σούπας λάδι
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
Σάλτσα, πουμαρό, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Από πάνω

τυρί όποιο θέλετε, είτε σε φέτες, είτε τριμμένο, 
ντομάτες σε ροδέλες
ζαμπόν
πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλάθετε όλα μαζί τα υλικά της ζύμης.

Αν το ζυμάρι κολλάει στα χέρια σημαίνει οτι έχει παραπάνω νερό οπότε προσθέστε αλεύρι. Έπειτα το κάνετε μια μπάλα και το αφήνετε να φουσκώσει στο μπολ σκεπάζοντάς το με μια πετσέτα για 10-15 λεπτά.

Μόλις το δείτε και έχει φουσκώσει απλώνετε το ζυμάρι σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Είτε το ανοίγετε με πλάστη είτε όπως είναι το απλώνετε στο ταψί με τα χέρια.

Ανακατεύετε σε ένα μπολάκι τα υλικά της σάλτσας και την απλώνετε στο ζυμάρι. Από πάνω βάζετε το τυρί και έπειτα τα υλικά σας.

Την ψήνετε στους 250 βαθμούς και μόλις μυρίσει είναι έτοιμη!!! Καλού κακού ελέγξτε αν είναι από κάτω ψημένη με ένα πιρούνι.