Υλικά:

1 κιλό πατάτες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο πιπέρι
1/4 κουτ.γλυκού κύμινο
1 σκελίδα πολτοποιημένο σκόρδο
1/2 φλυτζάνι γάλα ( προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τις πατάτες ,τις ψιλοκόβουμε και σε μια κατσαρόλα τις καλύπτουμε με νερό.Τις βάζουμε να βράσουν με τα υπόλοιπα υλικά.

Αφού βράσουν τις πολτοποιούμε πάνω στη φωτιά,θα πρέπει να έχουν νερό για να γίνει πιο εύκολα.

Αν βάλουμε γάλα το βάζουμε στο τέλος.