Υλικά
150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου)
5 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας ξίδι της αρεσκείας μας
χυμός από 1/2 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
1 γεμάτο κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι
½ καυτερή πιπεριά τσίλι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
Λιώνουμε το σκόρδο και το βάζουμε μαζί με όλα τα άλλα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο. Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.

πηγή:tastyday.gr