Yλικά
2 κουταλιές σούπας ανάλατο, μαλακό βούτυρο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Ρίγανη
4 φιλέτα ψαριού (σήμερα πήρα φρέσκο λαυράκι)
Αλάτι και πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Πώς θα τα κάνατε
Ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Απλώστε ελάχιστο ελαιόλαδο σε ταψάκι που έχετε στρώσει χαρτί ψησίματος.
Σε ένα μπολάκι βάλτε το βούτυρο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα και τη ρίγανη.
Ανακατέψτε καλά να γίνει σαν κρέμα
Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα ψαριού και βάλτε τα στο ταψάκι.
Από πάνω ρίξτε όλη την κρέμα
Βάλτε στο φούρνο για 10-20 λεπτά, ανάλογα το πάχος του ψαριού.
Σερβίρετε ζεστό αφού πασπαλίσετε με μαϊντανό μαζί με λαχανικά βραστά, κεφτέδες πατάτας η πατατοσαλατα.

πηγή:tastyday.gr