Υλικά

2-3 αυγά
1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
2 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με πηρούνι ή αυγοδάρτη και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.

Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα υλικά στο τηγάνι προσθέτουμε τα αυγά.


Με τη βοήθεια ξύλινης κουτάλας ανακατεύουμε στο κέντρο την ομελέτα και έπειτα την αφήνουμε να ψηθεί. Μόλις ψηθεί απο τη μια πλευρά αν μας αρέσει ξεροψημένη την αναποδογυρίζουμε να πάρει χρώμα και απο την άλλη πλευρά.

Σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.

Πηγή άρθρου: tastyday.gr