Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
q3kqeigojyhyhycsyqrx
Γεύσεις

Ομελέτα με πράσινες πιπεριές και μανιτάρια

Μία θρεπτική, εύκολη, γρήγορη ομελέτα για μεσημέρια και βράδια

Υλικά

2-3 αυγά
1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
2 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με πηρούνι ή αυγοδάρτη και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.

Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα υλικά στο τηγάνι προσθέτουμε τα αυγά.


Με τη βοήθεια ξύλινης κουτάλας ανακατεύουμε στο κέντρο την ομελέτα και έπειτα την αφήνουμε να ψηθεί. Μόλις ψηθεί απο τη μια πλευρά αν μας αρέσει ξεροψημένη την αναποδογυρίζουμε να πάρει χρώμα και απο την άλλη πλευρά.

Σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.

Πηγή άρθρου: tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα