Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι μπύρας
aiyuzvscnyupwxbir4lv
Γεύσεις

Μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι μπύρας

Το τέλειο πιάτο για να συνδυάσετε με το καλοκαιρινό σας ουζάκι

Υλικά
½ κιλό φιλέτο μπακαλιάρου παστός ξαρμυρισμένο
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες.

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη μπύρα και χτυπάμε το μείγμα πολύ καλά να ομογενοποιηθεί και να μην σβωλιάσει.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το αφήνουμε να ζεσταθεί πολύ καλά, σε δυνατή θερμοκρασία.
Βουτάμε τον μπακαλιάρο στο κουρκούτι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. Τον βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τον τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει. Σερβίρουμε ζεστό με λεμόνι και παραδοσιακή σκορδαλιά.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα