Υλικά Συνταγής
800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1 πιπεριά τριμμένη
4 κ.σ φέτα σε τρίμματα
2 κ.σ δυόσμο
2 κ.σ μαϊντανό
1 φλ. φρυγανιά
4 κ.σ ούζο
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το αλεύρωμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
χωριάτικη σαλάτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Αυτά τα ελληνικά κεφτεδάκια με φέτα και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος συνδυασμός τους.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Τα αφήνουμε να σταθούν για μισή ώρα σκεπασμένα στο ψυγείο.

Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, τα τινάζουμε και τα τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.

Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε με χωριάτικη σαλάτα και φρεσκοψημένο τραγανό ψωμί.

ΠΗΓΗ:argiro.gr