Υλικά

Για την σαλάτα θα χρειαστείτε ρεβύθια, καπνιστό σολομό, baby σπανάκι, ντοματίνια, ξερό κρεμμύδι και φυσικά αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο!

Εκτέλεση

Μουλιάστε τα ρεβύθια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ, και την επομένη βράστε τα για περίπου μία ώρα. Αφού βράσουν, σουρώστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν. Συνιστώμενη ποσότητα είναι τα μισά γραμμάρια καπνιστό σολομό από τα ρεβύθια, δηλαδή στα 200γρ. Ρεβύθια, βάλτε 100γρ. Καπνιστό σολομό. 


Κόψτε τον σολομό σε φέτες, τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόφτε το κρεμμύδι. Αφού τα ρεβύθια έχουν κρυώσει βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, και ανακατέφτε καλα! 

Βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο και σερβίρετε την κρύα! Για έξτρα γεύση μπορείτε να προσθέσετε κεφαλάκια φρέσκιας μοτσαρέλας!

πηγή:tastyday.gr