Υλικά

½ αγγούρι (αν έχει πολλά σποράκια τα αφαιρούμε)
1 μέτριο αβοκάντο (ώριμο, ξεφλουδισμένο και χωρίς το κουκούτσι)
6 μεγάλες γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
1 μικρό κρεμμύδι
2 κουτ. της σούπας άπαχο γιαούρτι
2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
¼ κουτ. του γλυκού κύμινο
1 ραπανάκι
αλάτι, πιπέρι
 
Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια το αβοκάντο. Το βάζουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά ( εκτός από τις γαρίδες) στο μπλέντερ με ένα ποτήρι νερό και τα λιώνουμε. Μεταφέρουμε τη σούπα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά. Τη σερβίρουμε με μία δύο γαρίδες σε κάθε πιάτο.
πηγή:tastyday.gr