Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
Αλμυρό κέικ με ντοματίνια και φέτα
ndekxdnwmrm9e8k7exyj
Γεύσεις

Αλμυρό κέικ με ντοματίνια και φέτα

Με γραβιέρα και ελιές

Υλικά:

350 γρ. βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
1 κ.γ. baking powder
400 γρ. αλεύρι
100 γρ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
250 γρ. φέτα σε κύβους
200 γρ. ντοματίνια κομμένα στα δύο
Λίγο γραβιέρα
200 γρ. ελιές
Ρίγανη

Εκτέλεση:

Ανακατεύετε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, το baking powder, το αλεύρι και την κρέμα γάλακτος καλά στο μίξερ και στη συνέχεια προσθέτετε τη φέτα, τα ντοματίνια, τη γραβιέρα, τις ελιές και τη ρίγανη και συνεχίζετε να ανακατεύετε.

Τοποθετείτε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνετε για 50-60 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα