Υλικά
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

¼ φλιτζάνι φυτικό έλαιο ή canola

2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού

1 πράσινη καυτερή πιπεριά jalapeño

Αλάτι και πιπέρι

2 ώριμα μάνγκο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους

2 ώριμα αβοκάντο, χωρίς κουκούτσι, ξεφλουδισμένα, και κομμένα σε λεπτές φέτες

1 μικρό πορτοκάλι αποφλοιωμένο και κομμένο σε κομμάτια

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον μαϊντανό, το λάδι, το χυμό του πορτοκαλιού, την πράσινη πιπεριά jalapeño και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το μάνγκο και το αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά. Σκεπάζουμε το μπολ με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Μεταφέρουμε τη σαλάτα μας στο σκεύος σερβιρίσματος και γαρνίρουμε με μαϊντανό κι αν θέλουμε και με φλούδες καρύδας.

πηγή:tastyday.gr