Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
Υπέροχο παγωτό ροδάκινο με λουΐζα και lime
lf4bcn8xa2gecpnmbltq
Γεύσεις

Υπέροχο παγωτό ροδάκινο με λουΐζα και lime

Τι το καλύτερο από το να δροσιστούμε καλοκαιριάτικα με ένα απολαυστικό παγωτό

Υλικά

3 κονσέρβες ροδάκινο κομπόστα (μικρές)

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο παγωμένο

1 μικρό γάλα εβαπορέ  παγωμένο

2 κουτιά (250ml) κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά από το ψυγείο

½ κούπα ζάχαρη άχνη

Ξύσμα από 3 lime

1 κουτ. της σούπας φρέσκια λουΐζα ψιλοκομμένη

Διαδικασία

Αλέθουμε στο multi τις τρεις κονσέρβες ροδάκινο καλά.

Στο μίξερ ανακατεύουμε πολύ καλά το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις κρέμες γάλακτος μαζί με την άχνη. Τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε τον πουρέ από τα ροδάκινα και το ξύσμα με τη λουΐζα. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και είτε το βάζουμε στην παγωτομηχανή να παγώσει είτε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε που και που για να μην κρυσταλλώνει.

Όταν είναι τα ροδάκινα στην εποχή τους και έχουν ωριμάσει το δοκιμάζουμε και με φρέσκα στο βάρος που έχουν οι κομπόστες ( το καθαρό) και αυξάνουμε αν θέλουμε λίγο τη ζάχαρη άχνη.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα