ΥΛΙΚΑ

50g γάλα

200g φέτα
12 αυγά
80g ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
500g τομάτες (χωρίς φλούδα, κομμένη σε κύβους)
2 κολοκύθια (κομμένα σε κύβους)
1 μελιτζάνα (κομμένη σε κύβους)
1 φοινόκιο (κομμένο σε κύβους)
αλάτι, πιπέρι μαύρο τριμμένο
1κ.γ ζάχαρη
2κ.σ μαϊντανός
1κ.σ ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μέσα σε ένα μεγάλο τηγάνι και στη συνέχεια προσθέστε την μελιτζάνα, το κολοκύθι, το φοινόκιο και σοτάρετε για 5-6 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, την ζάχαρη, τον μαϊντανό και την ρίγανη. Χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε τα 10-15 λεπτά περίπου, μέχρι να σωθούν τα υγρά.

Βάλτε μέσα σε ένα μπολ τα αυγά και χτυπήστε τα ελαφρώς. Προσθέστε το γάλα, ανακατέψτε και προσθέστε το μείγμα μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι, αν χρειάζεται, και ανακατεύετε συνέχεια, μέχρι να ψήθεί το αυγό και να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί.

Σπάστε την φέτα με τα χέρια σας και προσθέστε την στο τηγάνι 3-4 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος. Σερβίρετε αμέσως.