ΥΛΙΚΑ

πατάτες
βούτυρο
τυρί τριμμένο
φέτες γαλοπούλα
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένεις καλά τις πατάτες. Τις αλοίφεις με ελαιόλαδο και τις ψήνεις στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σε ένα τηγάνι βάζεις λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζεις τις φέτες γαλοπούλας.

Βγάζεις τις πατάτες από τον φούρνο και μόλις κρυώσουν λίγο τις κόβεις στη μέση.  Με ένα μεγάλο κουτάλι αφαιρείς λίγο από την πατάτα έτσι ώστε να γίνει σαν φωλιά για να μπορείς να προσθέσεις τα υλικά σου.

Τις ψήνεις και από τις δυο πλευρές για 5 λεπτά την κάθε πλευρά. Γεμίζεις με τυρί και γαλοπούλα και τις βάζεις πάλι στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.