Υλικά

-Παγωμένα κομμάτια φρούτου (ακτινίδιο, πορτοκάλι, μπανάνα, καρπούζι το μέρος χωρίς τα κουκούτσια, πεπόνι, μάνγκο, φράουλα)
-Μια μπάρα σοκολάτα γάλακτος ή κουβερτούρα (κατά προτίμηση)
-Ξυλάκια παγωτού

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κομμάτια φρούτου σε ροδέλες, περνάμε τα ξυλάκια του παγωτού κατά μήκος των μεγάλων κομματιών φρούτου ή καρφώνουμε σε λεπτό καλαμάκι τα μικρά κομματάκια φρούτων (σαν σουβλάκι φρούτων).

Στην συνέχεια, τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν.

Όσο πλησιάζει η ώρα να βγάλουμε τα φρούτα από τη κατάψυξη, λιώνουμε τη σοκολάτα στο μπεν-μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς.

Απομακρύνουμε τη σοκολάτα από τη φωτιά και βυθίζουμε τα ξυλάκια με τα φρούτα για 5 δευτερόλεπτα, μία ή δυο φορές.

Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε τα σε κουτάκι μέσα στη κατάψυξη.