Υλικά

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα στιγμής βανίλια
1 φάκελο κρέμα στιγμής σοκολάτα
1 φάκελο γκαρνί λευκή
γάλα (για το χτύπημα των κρεμών)
τρούφα για επικάλυψη
κακάο (για το βούτηγμα των μπισκότων)

Οδηγίες

Βουτάμε τα μπισκότα μέσα σε κακάο. Τα στρώνουμε στον πάτο μιας μικρης φόρμας ή ενός μικρού πυρέξ.

Ρίχνουμε επάνω την κρέμα στιγμής βανίλια που την εχουμε χτυπήσει με το γάλα σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες της συσκευασίας. Ξανά στρώνουμε μπισκότα και μετά ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτας που κι αυτή την εχουμε χτυπήσει με το αναγραφόμενο γάλα της συσκευασίας.

Χτυπάμε έναν φάκελο γκαρνί με το ανάλογο γάλα σύμφωνα με τη συσκευασία και καλύπτουμε το γλυκό μας με μια στρώση και όσο περισσέψει κάνουμε σχεδιάκια πάνω στο γλυκό.

Τέλος, ρίχνουμε την τρούφα ή αν έχετε μπορείτε να βάλετε καραμελωμένα καρύδια.