Υλικά

Μπισκότα 2 πακέτα Μιράντα
Γάλα 1 1/2 λίτρο
Ζάχαρη 7 κουταλιές σούπας κοφτές
Άνθος αραβοσίτου σοκολάτα 2 φακελάκια
Κακάο 3 κουταλιές σούπας
Τρούφα σοκολάτας για το πασπάλισμα


Οδηγίες

Φτιάχνουμε την κρέμα σοκολάτας, βάζοντας σε ένα μπολ το μισό λίτρο γάλα και λιώνοντας μέσα με ένα πιρούνι τα δύο φακελάκια ορύζης.

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το 1 λίτρο γάλα και λιώνουμε σε αυτό το κακάο και τη ζάχαρη. Μόλις ζεσταθεί το γάλα καλά (χωρίς να βράσει) ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα που διαλύσαμε τα φακελάκια και σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε συνέχεια με το σύρμα, μέχρι να πήξει η κρέμα μας.

Την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να γίνει χλιαρή.

Σε ένα παραλληλόγραμμο τάπερ ή ταψί ξεκινάμε να στρώνουμε τα μπισκότα. Απλώνουμε μία στρώση μπισκότα και σκεπάζουμε με την κρέμα μας. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και τελειώνουμε με κρέμα. Από πάνω αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τρούφα και το διατηρούμε στο ψυγείο.