Τι θα χρειαστούμε

280 γρ. λευκή κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες

18 σοκολατένια μπισκότα με γέμιση κρέμας (τύπου Oreo), σπασμένα με το χέρι

Πώς θα το φτιάξουμε

Σε μπεν μαρί, δηλ. σε μεταλλικό σκεύος στερεωμένο σε κατσαρόλα με νερό που βράζει σε χαμηλή φωτιά (προσοχή να μην έρχεται σε επαφή το σκεύος με το νερό), λιώνουμε την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε τη λιωμένη πλέον κουβερτούρα σε πυράντοχο σκεύος και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια με τη βοήθεια της μαρίζ. Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά. Προσθέτουμε από πάνω τα σπασμένα μπισκότα. Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα. Κόβουμε σε κομμάτια με το πιρούνι και σερβίρουμε.