Υλικά

2 αυγά

Αλάτι και πιπέρι

1 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση 

• Ανακατέψτε με σύρμα τα αυγά και προσθέστε μετά το αλατοπίπερο.

• Ζεστάνετε το τηγάνι στη μεσαία φωτιά και προσθέστε το βούτυρο. Φροντίστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του τηγανιού και όταν υποχωρήσει ο αφρός, προσθέστε τα αυγά.

• Ανακινήστε το τηγάνι για την ισομερή κατανομή του μείγματος και αφήστε το 20 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει.

• Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας ή ενός πιρουνιού, διπλώστε τη στη μέση κι αφήστε τη λίγο ακόμα στη φωτιά. Η ομελέτα θα είναι έτοιμη όταν στο κέντρο θα είναι ελαφρώς ρευστή.

• Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά, τοποθετείστε την ομελέτα σε ένα ζεστό πιάτο, γαρνίρετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας και καλή σας όρεξη!

Πηγή: clickatlife.gr