Υλικά

8 φράουλες κομμένες στα δύο ( αν είναι μεγάλες, στα τέσσερα )
2 φέτες ανανά κομμένες στα οκτώ
1 ματσάκι ρόκα
1 ακτινίδιο κομμένο στα οκτώ
1 πορτοκάλι ακέρωτο με τη φλούδα κομμένο στα οκτώ
200 γραμμ. μαλακή φέτα
½ φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα. Θρυμματίζουμε τη φέτα και τη ρίχνουμε από πάνω. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.