Υλικά:

90 γραμμάρια ρόκα

1 καρότο κομμένο

1 παντζάρι κομμένο

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους

2 κουταλιές ωμά αμύγδαλα


Για τη σάλτσα:

Χυμός από 2 λεμόνια

½ κουταλάκι μέλι

½ ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδας

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβετε τα λαχανικά και τα ανακατεύετε με τη ρόκα και το αβοκάντο και τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τα αμύγδαλα. Για τη σάλτσα: Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε το χυμό λεμονιού και το μέλι μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Ύστερα προσθέτετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακάτεψε απαλά και σερβίρετε.