ΥΛΙΚΑ

500 γρ. χυλοπίτες μακριές
2 μοσχαρίσια χωριάτικα λουκάνικα ροδέλες
200 γρ. κονκασέ
1 κρεμμύδι καρέ
20 γρ. πελτέ
50 ml. Κρασί λευκό
50 γρ. ξερή μυζήθρα
Φρέσκο φασκόμηλο
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα λουκάνικα με λίγο φασκόμηλο και σβήνουμε με λευκό κρασί.

Προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα και αρκετό ζεστό νερό.

Βάζουμε τις χυλοπίτες, αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο φασκόμηλο και βράζουμε για περίπου 8 – 10 λεπτά.

Όταν σερβίρουμε τρίβουμε από επάνω τη μυζήθρα.