Υλικά για μπισκοτάκια τυριού 

  • 2 φλιτζάνια ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 φλιτζάνια ‏τυρί φέτα
  • 1 1/3 του φλιτζανιού ‏γάλα

Συνταγή για μπισκοτάκια τυριού 

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.
  • Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο ένα ταψί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, προσθέστε το τυρί και το γάλα και ανακατεύετε ώσπου να έχετε ένα δεμένο πυκνό μείγμα.
  • Το αφήνετε να πήξει για 2 λεπτά.
  • Παίρνετε 1/4 του φλιτζανιού από το μείγμα, και το τοποθετείτε στο ταψί, απαλά.
  • Συνεχίζετε ώσπου να τελειώσει το μείγμα και τα τοποθετείτε σε απόσταση στο ταψί, γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο.
  • Ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν αλλά να παραμείνουν αφράτα.
  • Αποσύρετε από τον φούρνο και σερβίρετε