Υλικά

700 γραμμ. κολοκυθάκια
150 γραμμ. φρέσκια μυζήθρα
1 κλαράκι μαντζουράνα
2-3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

Πλένετε καλά και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια. Τα βάζετε να βράσουν ελαφρά. Σουρώνετε και αφήνετε να κρυώσουν λίγο.

Στη συνέχεια, τα κόβετε στη μέση, κατά μήκος, και αφαιρείτε την ψίχα τους. Σε μια λεκάνη, βάζετε τη μυζήθρα, την ψίχα των κολοκυθιών, τη μαντζουράνα, αφού την ψιλοκόψετε, το αλάτι. Ανακατεύετε καλά τα υλικά σας και γεμίζετε με το μείγμα τα κολοκυθάκια.

Παίρνετε ένα ταψάκι, το λαδώνετε και απλώνετε στην επιφάνειά του την τριμμένη φρυγανιά. Βάζετε τα κολοκυθάκια και ψήνετε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 160 οC.