Υλικά

130 ml φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού (σουρωμένο)
1 κουταλιά της σούπας μέλι
7 φύλλα ζελατίνη, μουσκεμενα σε νερό 2-3 λεπτά να μαλακώσουν

Εκτέλεση

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνη σε μπολ με νερό βρύσης 2-3 λεπτά να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε στυβοντας πολύ καλά.

Σε μπρίκι βάζουμε τον φυσικό χυμό, αφού τον έχουμε σουρωσει, το μέλι και τα φύλλα ζελατίνη. Ζεσταίνουμε ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη, προσοχή να μην βράσει.

Βάζουμε σε φόρμες σιλικόνης στο ψυγείο για 1-2 ώρες και μετά ξεφορμαρουμε και φυλάμε σε βάζο στο ψυγείο για περίπου μια εβδομάδα.

Τις φόρμες σιλικόνης σε διάφορα σχήματα μπορείτε να τις προμηθευτείτε σε καταστήματα, αλλά και από το διαδίκτυο.