Υλικά

300 γρ. αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
270 γρ. βούτυρο
Εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.σ. κανέλα
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ ρίχνουμε άχνη ζάχαρη, αλεύρι, βανίλια, αλάτι, κανέλα, παγωμένο βούτυρο και ζυμώνουμε. Καλύπτουμε το ζυμάρι με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.

Βάζουμε το ζυμάρι ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και το ανοίγουμε. Με τη βοήθεια ενός κουπάτ κόβουμε σε μικρά μπισκότα. Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα, στους 190 βαθμούς, για 9′. Γεμίζουμε τα μπισκότα με την καραμέλα και σερβίρουμε.