Υλικά

4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. λευκό ξίδι
300 γρ. μανιτάρια σε φετούλες
αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός
1 ματσάκι αντίδια ( τα τρυφερά φύλλα ψιλοκομμένα)


Εκτέλεση

Ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το λευκό ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι. Προσθέτετε και τα μανιτάρια και τον μαϊντανό και τα αφήνετε να μαριναριστούν για μία ώρα.

Απλώνετε τα αντίδια, φύλλο, φύλλο σε ανοικτή πιατέλα. Σερβίρετε πάνω στα αντίδια τα μανιτάρια, πασπαλίζετε με πιπέρι και σερβίρετε.