Υλικά


1 μικρή πράσινη λόλα
½ iceberg
½ ελληνικό μαρούλι
100 γρ γραβιέρα 
2 κ.γ. σουσάμι
3 αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα
4 κ.σ. ελαιόλαδο 
1 ½ κ.σ. μηλόξιδο 
1 κ.γ. μέλι
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε. Τα κόβουμε με το χέρι και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο, τη γραβιέρα και τα αποξηραμένα σύκα.

Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά. Μοιράζουμε σε δύο πιάτα και περιχύνουμε με το μέλι.