Υλικά


500 γρ. μπούτι κοτόπουλο
1 κρεμμύδι λευκό
1 σκελίδα σκόρδο
3 τμχ πολύχρωμες πιπεριές
1 τσίλι πιπεριά
2 τχμ φρέσκο κρεμμύδι
1 κ.γ. κάρυ
1 κ.γ. κόλιανδρος τριμμένος
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
Ζωμός κοτόπουλο
150 γρ. γιαούρτι
Κόλιανδρος φρέσκος

Εκτέλεση


Σωτάρουμε το κοτόπουλο με τα μπαχαρικά και το αφαιρούμε. Ύστερα προσθέτουμε τα λαχανικά και τον πελτέ και ξανά το κοτόπουλο. Σβήνουμε με τον ζωμό κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει.

Σε μια μπασίνα βάζουμε το γιαούρτι και ρίχνουμε σιγά σιγά τον ζωμό από το φαγητό και μετά τα ενσωματώνουμε. Σημαντικό είναι να μην έχει πάρα πολύ ζωμό το φαγητό για να δέσουμε με το γιαούρτι. Ρίχνουμε τα φύλλα κόλιανδρου και τα φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες από επάνω.

Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι basmati και αραβικές πίτες.