Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου
50 γρ. φέτα σε τρίμματα
2 φλιτζάνια σπανάκι βρασμένο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.γλ. λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση


Κόβουμε κάθε στήθος στη μέση. Σε ένα τηγάνι μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά το σπανάκι με τη φέτα. Σε κάθε κομμάτι κοτόπουτλο ανοίγουμε στο πλάι μια σχισμή και το γεμίζουμε με το μείγμα φέτας σπανακιού. Σφραγίζουμε τα κομμάτια με λαδωμένες οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε σε γυάλινο ή κεραμικό σκεύος. Περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Αφήνουμε για 30 λεπτά γυρνώντας 1-2 φορές. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι ακόμα και ψήνουμε το κοτόπουλο 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε αμέσως.