Υλικά


2 ντομάτες
1 παξιμάδι (ντάκο)
10γρ. ελιές ροδέλα
10γρ. κάπαρη
50ml ελαιόλαδο
100γρ. φέτα
αλάτι
ρίγανη

Οδηγίες

Βρέχουμε με λίγο νερό τον ντάκο και τον τοποθετούμε σε ένα πιάτο σπάζοντάς τον σε μικρότερα κομμάτια.
Πλένουμε τις ντομάτες και στη συνέχεια τις κόβουμε σε μικρό καρεδάκι.

Τις βάζουμε σε μία μπασίνα και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο, ελιές ροδέλα και φέτα κομμένη σε μικρό καρεδάκι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα προσθέτουμε πάνω από τον σπασμένο ντάκο.

Ξαρμυρίζουμε την κάπαρη, την στεγνώνουμε και στη συνέχεια την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα δευτερόλεπτα.

Σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτοντας από πάνω την τηγανιτή κάπαρη.