Υλικά

Για την ζύμη


2 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
Αλάτι
Μαργαρίνη

Για τη γέμιση


Γαλοπούλα (φέτες κομμένες στα δύο)
Τυρί της αρεσκείας σας (κομμένο σε κομμάτια)
Μανιτάρια
Καλαμπόκι
Τομάτες, πιπεριές (σε μικρά κομμάτια)
Μαγιονέζα
Κέτσαπ

Εκτέλεση


Χτυπήστε ελαφρώς τα αυγά. Σε ένα μπολ ρίξτε το γάλα το οποίο πρέπει να είναι χλιαρό, το αλεύρι, το αλάτι και ανακατέψτε σιγά -σιγά το μείγμα μέχρι να γίνει μια ρευστή ζύμη. Βουτυρώστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Στο τηγάνι προσθέστε λίγο από το μείγμα της κρέπας (με μια στρογγυλή, μεσαία κουτάλα) ίσα να καλύψει τον πάτο του τηγανιού με ένα λεπτό στρώμα. Απλώστε το με κυκλικές κινήσεις, ώστε να πάρει ένα στρογγυλό σχήμα και ψήστε και από τις δύο πλευρές. Μόλις η κρέπα είναι έτοιμη τοποθετήστε τη σε ένα πιάτο. Κάντε το ίδιο και για το υπόλοιπο μείγμα.