Για ακόμη μία χρονιά ο Κώστας Γκάγκος κι η ομάδα του καταφέρνει να αποσπάσει  σημαντικά βραβεία στο διαγωνισμό του Interiors Awards 2022 .

 

 

 

Κατάφερε να ξεχωρίσει έχοντας κερδίσει χρυσό βραβείο για το εστατόριο Cavalliere Ristorante Concettuale στην Αθήνα, χρυσό βραβείο για το ξενοδοχείο Sand Villas στην Κρήτη, ενώ συνεχίζει με δύο ακόμη ασημένια βραβεία ένα για το Iguazu Restaurant & Bar και το Sovolos Bakery στην Αθήνα.

 
Με το χρυσό βραβείο για το εστατόριο Cavalliere Ristorante Concettuale

Η εταιρεία Costas Gagos Architecture and Design δραστηριοποιείται στο χώρο του Interior Design τα τελευταία 25 χρόνια αποσπώντας αρκετές διακρίσεις σε κορυφαίους διαγωνισμούς σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Στις τελευταίες βραβεύσεις ξεχωρίζουν δύο από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας με το Kenko Japanese Restaurant να διακρίνεται με gold award στα Estia Awards 2021 και το Cavaliere Ristorante Concettuale να διακρίνεται με gold award στα Interiors Awards 2022.

 Αξίζει επίσης να σημειωθεί η διάκριση της εταιρείας στο Διεθνή διαγωνισμό των A’ Design Awards 2022 για το έργο Cavaliere Ristorante Concettuale με silver award για το οποίο αναμένεται η βράβευση το φετινό Ιούλιο στο Como της Ιταλίας.

 

 Με  με χρυσό βραβείο για τον πολύχωρο Κηποθέατρο, Αλκαζάρ, Λάρισας κι ασημένιο βραβείο για το εστιατόριο Kenko Modish Sushi Ba

 

 

 

Όπως αναφέρει ο Κώστας Γκάγκος « οι συγκεκριμένες επιτυχίες αντικατοπτρίζουν έναν συνδυασμό ομαδικής δουλειάς μεταξύ των ιδιοκτητών και της Gagos design team».

Την ημέρα που παρέλαβε το βραβείο του  για το Cavaliere, επισκέφτηκε το ιταλικό εστιατόριο που τον περίμεναν να τον συγχαρούν  οι ιδιοκτήτες.   Εκεί φωτογραφήθηκε με την Έλλη Αγγελιδάκη της οποίας ο άντρας Γιαννης Τσαλαπάτης είναι συνέταιρος τόσο στο Kenko , όσο και στο Cavaliere.

 

 Να θυμίσουμε ότι στο ιταλικό εστιατόριο σεφ και συνέταιρος είναι ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης.

Info – gogos.gr