Υλικά

8 φέτες ψωμί του τόστ
300 γρα. μαρμελάδα φράουλα ή όποια είναι της αρεσκείας μας
3 αυγά
150ml γάλα
300ml ηλιέλαιο

Εκτέλεση


Στρώνουμε τις φέτες ψωμιού και τις αλείφουμε με τη μαρμελάδα. Τυλίγουμε σε ρολάκι, καρφώνουμε μια οδοντογλυφίδα στην αρχή και μία στο τέλος έτσι ώστε να μείνει σταθερό.Σε μία λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει. Βουτάμε ένα ένα τα ρολάκια στο αυγό και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα απ’όλες τις μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.