Υλικά


1 κιλό μοσχαρίσιο
2 φλιτζανάκια ρύζι
3 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι
2 λεμόνια
δυόσμο
μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε τα γιουβαρλάκια. Τα αλευρώνετε και τα βάζετε όλα μαζί σε βαθύ ταψί.
Καίτε το βούτυρο σε τηγανάκι και περιχύνετε με αυτό τα γιουβαρλάκια. Ρίχνετε κατόπιν λίγο νερό μαζί με το ζωμό των λεμονιών και τα ψήνετε στο φούρνο.

Τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.