giouvarlakia-3
Γεύσεις

Πεντανόστιμα γιουβαρλάκια στο φούρνο

Ένα φαγητό - πηγή θρεπτικών συστατικών με έξτρα δόσεις απόλαυσης

Υλικά


1 κιλό μοσχαρίσιο
2 φλιτζανάκια ρύζι
3 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι
2 λεμόνια
δυόσμο
μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε τα γιουβαρλάκια. Τα αλευρώνετε και τα βάζετε όλα μαζί σε βαθύ ταψί.
Καίτε το βούτυρο σε τηγανάκι και περιχύνετε με αυτό τα γιουβαρλάκια. Ρίχνετε κατόπιν λίγο νερό μαζί με το ζωμό των λεμονιών και τα ψήνετε στο φούρνο.

Τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα