Υλικά


10-13 λαζάνια
» 1 στήθος κοτόπουλου μεγάλο - βρασμένο και κομματιασμένο με τα χέρια -
» 1 δόση μπεσαμέλ
» 1-2 κούπες τυριά της αρεσκείας σας - τριμμένα -
» 1 κούπα ντομάτα - τριμμένη -
» 1 κ.τ.σ. πελτέ ντομάτας
» 1-2 καρότα - τριμμένα -
» 1 κρεμμύδι ξερό - ψιλοκομμένο -
» 2 κρεμμυδάκια φρέσκα - ψιλοκομμένα -
» λίγο δυόσμο - ψιλοκομμένο -
» ελαιόλαδο
» αλάτι
» πιπέρι

Εκτέλεση


- Σ' ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτετε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το κοτόπουλο και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια. Προσθέτετε την τριμμένη ντομάτα και το πελτέ το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι καθώς και ένα ποτήρι νερό. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά.

Η σάλτσα πρέπει να είναι αραιή για να βράσουν τα λαζάνια. Αν γίνει πηχτή προσθέστε λίγο νερό ζεστό και λίγο αλάτι. Σ' ένα πιρέξ ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και τοποθετείτε μία στρώση λαζάνια και από πάνω ρίχνετε την γέμιση. Πασπαλίζετε με λίγα τυριά και τοποθετείτε άλλη μία στρώση με λαζάνια. Τέλος, βάζετε από πάνω τη μπεσαμέλ και τα υπόλοιπα τυριά, και ραντίζετε με λίγο λάδι.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.