Υλικά


4 φλιτζάνια γάλα
2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
3/4 φλιτζανιού μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
1 κ.σ. κακάο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση


Σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε σιγά-σιγά την ψιλοκομμένη σοκολάτα. Αφαιρούμε τη σοκολάτα από τη φωτιά και ρχνουμε σταδιακά το γάλα ενώ χτυπάμε. Προσθέτουμε το πορτοκάλι, το κακάο, το μοσχοκάρυδο και την κανέλα. Το ξαναβάζουμε στη φωτιά και συνεχίζουμε να χτυπάμε ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές απαλό ρόφημα.