Υλικά

1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου (και τα 2 μέρη)

Για τη σάλτσα

1/2 φλιτζάνι γιαούρτι σταγγιστό
1 κουταλιά ντοματοπελτέ
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά ξίδι
1 κουταλιά πάπρικα

Εκτέλεση


Χτυπάτε με το γουδοχέρι τα στήθη του κοτόπουλου να πλατύνουν, τα ψήνετε στο γκριλ 15 λεπτά. Όση ώρα ψήνεται το κοτόπουλο, ετοιμάζετε τη σάλτσα χτυπώντας τα υλικά στο μπλέντερ. Σερβίρετε το κοτόπουλο περιχυμένο με τη σάλτσα του και γαρνίρετε με ροδέλες από αγγούρι.