glyka_mizithropitakia
Γεύσεις

Μαλεβιζιώτικα μυζηθροπιτάκια

Μια απολαυστική λιχουδιά

Υλικά ζύμης

1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
1 κουταλιά μπέικιν
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει κουρκούτι (πηχτός χυλός)

Γέμιση

1 κιλό μυζήθρα γλυκιά
1 κουταλάκι κανέλλα

Οδηγίες

Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης μέχρι να κάνουν ένα πηχτό κουρκούτι. Κάνουμε τη μυζήθρα μικρά στρογγυλά μπαλάκια, τα βάζουμε ένα- ένα στο κουρκούτι και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο λάδι. Όταν ψηθούν, τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα σερβίρουμε ρίχνοντας τους από πάνω μέλι.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα