Υλικά


2 κου. σούπας ξύδι μηλίτη, 1 1/2 κουτ. μουστάρδα με κοκκώδη υφή, 2 κουτ. σούπας βουτυρόγαλα, 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ. σούπας sour cream, 1 κουτ. γλυκού μέλι, 2 κόκκινα μήλα, 4 φύλλα λάχανο και 2 φέτες μπέικον.

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ χτυπάμε το ξύδι, τη μουστάρδα, το λάδι, την sour cream και το μέλι. Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και το λάχανο σε χοντρά κομμάτια. Ψήνουμε το μπέικον και στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί.