Για τη ζύμη:

2 ολόκληρα αυγά
10 γρ. φρέσκο βούτυρο ανάλατο ή Βούτυρο Ελαφρύ
100 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 νεροπότηρο γάλα
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

Για τη γέμιση:

10 γεμιστά μπισκότα σοκολάτα θρυμματισμένα
2 ώριμες μπανάνες λιωμένες με πιρούνι
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζαχαρούχο γάλα
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα ψιλοτριμμένη
200 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη μέσα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα και το ανακατεύουμε καλά όταν θα θελήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε.Παίρνουμε ένα φλιτζανάκι του καφέ ως μεζούρα για την ποσότητα με την οποία κάθε φορά θα φτιάχνουμε την κρέπα μας.