pagoto-rodakino
Γεύσεις

Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο

Ένα από τα πιο νόστιμα παγωτά

Υλικά:

1 μεγάλη κομπόστα ροδάκινο
100 γρ. (5 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro
1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Βανίλια 
650 ml (3 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γιαούρτι
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ρούμι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Ετοιμάζετε το Παγωτό Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Στραγγίζετε την κομπόστα και πολτοποιείτε τα ροδάκινα, κρατώντας 3 για γαρνίρισμα. Σιγοβράζετε μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα, αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε τον πουρέ ροδάκινο στο έτοιμο Παγωτό μαζί με την Μαρμελάδα και το ρούμι αν το χρησιμοποιήσετε. Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ξεφορμάρετε, γαρνίρετε με φέτες ροδάκινο και σερβίρετε. Προαιρετικά, μπορείτε να γαρνίρετε με Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και Σταγόνες Κουβερτούρας Γάλακτος

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα