Μπιφτεκια-στο-Φουρνο-1200x900
Γεύσεις

Έτσι φτιάχνονται τα πιο μυρωδάτα μπιφτέκια

Νοστιμότατα και λαχταριστά

Υλικά

1 κιλό κιμά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομένο
4 φρυγανιές τριμμένες
3 κ.σ. γάλα 1/% λιπαρά
1 αβγό
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ. σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/2 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
1 πρέζα αλάτι
Λίγο μαύρο πιπέρι
2/3 φλ. σάλτσα βασιλικού με τομάτα

Εκτέλεση

Ανακατεύετε τον κιμά, τα κρεμμύδια, τις φρυγανιές, το γάλα, το αβγό, τη μουστάρδα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και λίγη από τη σάλτσα με το βασιλικό πολύ καλά. Χωρίζετε το μείγμα σε τέσσερις μερίδες και το βάζετε σε μια λαδόκολλα. Το πλάθετε με τα χέρια σας όπως τα μπιφτέκια και ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα βασιλικού που έχει περισσέψει. Ψήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα για 30 λεπτά περίπου στους 180 C.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα