Υλικά

2 φλ. τσαγιού πιλάφι βρασμένο
2 αγγουράκια σε κύβους
2 καρότα τριμμένα
2 κλωνάρια σέλερι
1 φλ. τσαγιού αρακάς βρασμένος
1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου μαγειρεμένο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

Για τη σος γιαουρτιού


1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το σέλερι και το ψιλοκόβουμε. Ρίχνουμε τα κυβάκια αγγουριού, τα καρότα και το σέλερι σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το ρύζι, τον αρακά και το καλαμπόκι. Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σος σε μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.