Μαγκαζίνο με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο
Μαγκαζίνο με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο Ανδρέας Παπαδόπουλος
kotopoulo
Γεύσεις

Κοτόπουλο με ντοματίνια και μουστάρδα

Ένα νόστιμο φαγητό με θυμάρι

Υλικά :

4 φιλέτα κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας λάδι
150 γρ.κασέρι χοντροτριμμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας γάλα
200 γρ. ντοματίνια
1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα. Σερβίρουμε με πιλάφι.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα